Hotels

Zoals het een grote stad betaamt, herbergt Sint Petersburg heel wat hotels in verschillende prijsklassen. Zowel in het centrum van de stad als in de buitenwijken kan men verschillende accommodaties terugvinden in elke categorie.

In de buurt van de Petrus- en Paulusvestiging bevindt zich het Hotel Sint Petersburg dat voorzien is van twee restaurants. Dit hotel telt drie sterren en kent een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Hotel in het centrum van Sint Petersburg

Een prijsklasse en ook ster hoger vinden we in het centrum het klassieke hotel Dostoevsky of het modernere boetiek hotel Rossi Boutique Hotel. Beide hotels zijn op wandelafstand van de Kazankathedraal gelegen en de perfecte uitvalsbasis voor een citytrip in Sint Petersburg. Het hotel Dostoevsky neemt je mee naar een wereld vol weelde, pracht en praal en brengt de rijke geschiedenis van Sint Petersburg tot leven. In het Rossi Boutique hotel maak je kennis met de hedendaagse en moderne kant van de stad.

Renaissance Sint Petersburg Baltic Hotel

Wie voor absolute luxe kiest, zal zijn hart kunnen ophalen in het vijfsterren hotel Renaissance Sint Petersburg Baltic Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in de stad op enkele minuten stappen van het Winterpaleis. LCD-televisies, super-de-luxe beddengoed, airconditioning en satellietzenders zijn maar een kleine greep uit de vele comfortabele extra’s die het Renaissance Sint Petersburg Baltic Hotel zijn klanten te bieden heeft.

Guesthouse

Indien je het toch liever wat budgetvriendelijker wilt houden, kan je terecht in het Guesthouse. Deze charmante bed & breakfast is ook in het centrum van de stad gelegen en staat met zijn twee sterren voor degelijkheid en kwaliteit.

Hostel labyrinth

Een andere mogelijkheid is het zeer moderne Hostel Labyrinth dat zijn bezoekers de nodige hulp biedt bij het vinden en kopen van de nodige toegangstickets of het plannen van een excursie.